RYHMIEN ESITTELYT

TEMPPUTAITURIT
Tempputaiturit 4-6 v: 1h/vko
Tempputaiturit-ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti kullekin ikätasolle sopivia taideliikunnan ja akrobatian perusharjoitteita. Harjoittelun avulla kehitetään voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä, nopeutta ja koordinatiivisia taitoja. Opitut taidot tarjoavat hyvän pohjan lapsen muille liikunnallisille harrastuksille tai siirtymiselle Taideliikuntakoulun muihin ryhmiin. Erilaisilla telinepisteillä tehdään tehtäviä, jotka kehittävät lapsen tasapainoa, ketteryyttä, kiipeilytaitoja ja koordinaatiota: harjoitellaan akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa, kärrynpyörää ja käsinseisontaa, opetellaan perushyppyjä trampoliinilla, heiluntaa ja kieppiä rekillä. Harjoitellaan musiikin tahtiin liikkumista. Opetellaan ryhmässä työskentelyä erilaisten pelien, leikkien ja pyramidien avulla. Opetellaan kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita, tuntemaan liikkeitä nimeltä, toistamaan liikkeitä mallista, ja opitaan kannustamaan ja arvostamaan kaikkien suorituksia.

 

ESIVALMENNUSRYHMÄT

HELMET
– Harjoitukset 2 x vko
– Noin 7-12-vuotiaita
– Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti voimistelun eri taitoja telineillä ja permannolla. Ryhmässä harjoitellaan musiikin tahtiin liikkumista sekä tutustutaan pyramidien rakentamiseen. Ryhmä harjoittelee esitysohjelman, jolla esiinnytään Taideliikuntakoulun näytöksissä. 

KITEET
– Harjoitukset 2 x vko
– 5-7-vuotiaita
– Ryhmässä harjoitellaan monipuolisin harjoittein voimistelun perustaitoja sekä motorisia perustaitoja. Harjoittelulla kehitetään voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä, nopeutta ja koordinaatiota. Harjoittelu tapahtuu telineillä ja permannolla. Ryhmässä harjoitellaan myös musiikin tahtiin liikkumista. Kiteet osallistuvat taideliikuntakoulun näytöksiin ryhmäohjelmallaan. 

 

SHOW TEAMIT

SAFIIRIT
– 30 voimistelijan joukkue, n. 10-18-vuotiaita
– Harjoitukset 3 x vko + intensiiviviikonloput
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2DYb

AMETISTIT
– 26 voimistelijan joukkue, n. 10-15 -vuotiaita
– Harjoitukset 3 x vko
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2Eb7

TIMANTIT
– 24 voimistelijan joukkue, n. 8-13 -vuotiaita
– Harjoitukset 3 x vko
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2Eb6

KRISTALLIT A ja B
– 12-16 voimistelijaa per joukkue, n. 7-10 -vuotiaita
– Harjoitukset 3 x vko
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2DY7

GRANIITIT
– yli 16-vuotiaiden show team
– harjoitukset 2 x vko

 

KILPA-AKRON LINJA

ACRO EXTREME
– harjoitukset 3-4 x vko + leirit
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2DY6

Ilmoittaudu tästä!