RYHMIEN ESITTELYT

Tempputaiturit:

Tempputaiturit-ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti kullekin ikätasolle sopivia taideliikunnan ja akrobatian perusharjoitteita. Harjoittelun avulla kehitetään voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä, nopeutta ja koordinatiivisia taitoja. Opitut taidot tarjoavat hyvän pohjan lapsen muille liikunnallisille harrastuksille tai siirtymiselle Taideliikuntakoulun muihin ryhmiin.

TEMPPUTAITURIT 4-6 v: 1h/vko
Erilaisilla telinepisteillä tehdään tehtäviä, jotka kehittävät lapsen tasapainoa, ketteryyttä, kiipeilytaitoja ja koordinaatiota: harjoitellaan akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa, kärrynpyörää ja käsinseisontaa, opetellaan perushyppyjä trampoliinilla, heiluntaa ja kieppiä rekillä. Harjoitellaan musiikin tahtiin liikkumista. Opetellaan ryhmässä työskentelyä erilaisten pelien, leikkien ja pyramidien avulla. Opetellaan kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita, tuntemaan liikkeitä nimeltä, toistamaan liikkeitä mallista, ja opitaan kannustamaan ja arvostamaan kaikkien suorituksia.

TEMPPUTAITURIT 7-10 v / 11-12 v: 1h/vko
Erilaisilla telinepisteillä tehdään tehtäviä, jotka kehittävät voimaa, tasapainoa, ketteryyttä ja koordinaatiota: harjoitellaan akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa, kärrynpyörää ja käsinseisontaa, opetellaan perushyppyjä ja volttitekniikoita trampoliinilla, heiluntaa ja kieppiä rekillä. Kehitetään yhteistyötaitoja erilaisten pelien, leikkien ja pyramidien avulla. Harjoitellaan musiikin tahtiin liikkumista ja helppoja tanssisarjoja. Harjoitellaan rentoutumista ja keskittymistä.

 

HELMET-esivalmennusryhmä, 2 x vko
Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri voimistelutaitoja ja musiikkiliikuntaa. Syyskaudella ryhmä harjoittelee esitysohjelman, jolla esiinnytään syysnäytöksessä. Ryhmä osallistuu ryhmäohjelmallaan myös 1-2 STARA-tapahtumaan kevätkaudella.

 

SHOW TEAMIT

SAFIIRIT
– 24 voimistelijan joukkue, n. 10-18-vuotiaita
– Harjoitukset 3 x vko + intensiiviviikonloput
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2DYb

AMETISTIT
– 24 voimistelijan joukkue, n. 12-15 -vuotiaita
– Harjoitukset 3 x vko
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2Eb7

TIMANTIT
– 24 voimistelijan joukkue, n. 7-12 -vuotiaita
– Harjoitukset 3 x vko
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2Eb6

KRISTALLIT A ja B
– 12-16 voimistelijaa per joukkue, n. 7-12 -vuotiaita
– Harjoitukset 3 x vko
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2DY7

GRANIITIT yli 16-vuotiaiden show team
– harjoitukset 2 x vko

 

KILPA-AKRON LINJA

ACRO EXTREME
– harjoitukset 4 x vko + intensiiviviikonloput
– Ryhmän esittely: https://urly.fi/2DY6

Ilmoittaudu tästä!