LUKUKAUSIMAKSUT SYKSY 2023

 

Tempputaiturit 264,00€

Helmet 341,00€

Kristallit / Timantit 416,00€

Ametistit 450,00€

Safiirit 490,00€

Graniitit  286,00€

 

Kilpalinja:

Acro Extreme 590,00€

 

 

Syksyn lukukausimaksu sisältää tempputaitureilla 14 harjoitusviikkoa.  Kilpa- ja showryhmillä vähintään 16 harjoitusviikkoa

Hinnat sisältävät alv. 10% / alv. 24%.

Lukukausimaksu laskutetaan Tempputaiturit -ryhmille yhdessä erässä; kilpa- ja showryhmille kahdessa erässä.

Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa aina lukukauden ajan. Ilmoittautumisen voi peruuttaa lukukauden vaihtuessa. Kesken kauden lopettaneille lukukausimaksua ei palauteta, ellei siihen ole painavia syitä (esim. loukkaantuminen).

Sairauden vuoksi poissaoloista myönnetään hyvitystä omavastuuajan (2 viikkoa) ylittävältä ajalta lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistuksessa tulee ilmetä harjoituskiellon alkamis- ja päättymispäivä. Hyvitys 25% harjoituspoissaoloajan maksusta.

Yksittäisiä sairauspoissaoloja voi korvata muiden ryhmien tunneilla. Sovi nämä erikseen ohjaajan kanssa.

Maksumuistutuksesta peritään 5€ eräpäivästä lukien.

 

HUOM! Kilparyhmille kuluja tulee lisäksi esim. kilpailujen osallistumismaksuista, leireistä, kilpailuasuista, edustusvaatteista sekä ohjelmien koreografioista. Koti- ja ulkomaan leiri- ja kilpailumatkoilta aiheutuvat valmentajien matka- ja majoituskulut jaetaan ja laskutetaan ko. tapahtumaan osallistuvilta voimistelijoilta. Laskutus tapahtuu syyskauden lopussa erillisellä laskulla tai on yhdistettynä 2. erän lukukausimaksun laskuun.

    Ilmoittaudu tästä!