ilmoittaudu

igfb

ryhmien esittelyt

Tempputaiturit:

Tempputaiturit- ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti kullekin ikätasolle sopivia taideliikunnan ja akrobatian perusharjoitteita. Harjoittelun avulla kehitetään voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä, nopeutta ja koordinatiivisia taitoja. Opitut taidot tarjoavat hyvän pohjan lapsen muille liikunnallisille harrastuksille tai siirtymiselle Taideliikuntakoulun muihin ryhmiin.

TEMPPUTAITURIT 4-6v: 1h/vko
Erilaisilla telinepisteillä tehdään tehtäviä, jotka kehittävät lapsen tasapainoa, ketteryyttä, kiipeilytaitoja ja koordinaatiota: harjoitellaan akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa, kärrynpyörää ja käsinseisontaa, opetellaan perushyppyjä trampoliinilla, heiluntaa ja kieppiä rekillä. Harjoitellaan musiikin tahtiin liikkumista. Opetellaan ryhmässä työskentelyä erilaisten pelien, leikkien ja pyramidien avulla. Opetellaan kuuntelemaan ja noudattamaan ohjeita, tuntemaan liikkeitä nimeltä, toistamaan liikkeitä mallista, ja opitaan kannustamaan ja arvostamaan kaikkien suorituksia.

TEMPPUTAITURIT 7-10v / 11-12v: 1h/vko
Erilaisilla telinepisteillä tehdään tehtäviä, jotka kehittävät voimaa, tasapainoa, ketteryyttä ja koordinaatiota: harjoitellaan akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa, kärrynpyörää ja käsinseisontaa, opetellaan perushyppyjä ja volttitekniikoita trampoliinilla, heiluntaa ja kieppiä rekillä. Kehitetään yhteistyötaitoja erilaisten pelien, leikkien ja pyramidien avulla. Harjoitellaan musiikin tahtiin liikkumista ja helppoja tanssisarjoja. Harjoitellaan rentoutumista ja keskittymistä.

HELMET esivalmennusryhmä
Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri voimistelutaitoja ja musiikkiliikuntaa. Ryhmä opettelee syyskaudella kilpa-akron 1 luokan sarjan sekä akropuiden 1 lk sarjan, ja halukkailla on mahdollisuus osallistua luokkakilpailuihin. Kevätkaudella ryhmä harjoittelee esitysohjelman, jolla esiinnytään kevätnäytöksessä sekä mahdollisuus osallistua ryhmäesityksellä LUMO tai STARA tapahtumiin. Vuoden aikana oppilailla on mahdollisuus suorittaa kilpa-akron alkeistaitopassi ja pyrkiä kilpa-akron ryhmiin tai showteameihin kun vapaita paikkoja ryhmiin aukeaa.

SHOW TEAMIT

SAFIIRIT